satte sig. Hun trak mine blondetrusser til side og uden alt for megen tøven førte hun massagestaven lige op i røven på mig. Efter lidt tid stoppede hun og lagde sig med ryggen til mig. Hun smilte stort og jeg fik et kæmpe kram, som om vi nærmest kendte hinanden. Hun gennemkneppede mig med staven og da hun blev træt tog hun mine trusser op, så staven ikke kunne falde ud, løste mine bånd og smed sig ned i en lænestol. Var det noget andet? Hendes stønnen blev kraftigere og jeg kunne mærke hendes røv spænde om min pik og med et kom hun ud over gulvet. Im not born girl. Til min store overraskelse så hun ikke bare godt ud, hun var mega lækker og med en krop der var perfekt skruet sammen. Jeg skreg og græd, men der var ingen nåde, hun straffede mig og hun nød det.

Videos

Hvad fanden laver du i en sexbio? Der gik ikke lang tid før jeg begynte at nusse hendes faste bryster og med et vendte hun sig om og kyssede dybt og liderligt, som om hun havde ventet på det lige siden vi mødtes i Bangkok. Efter at hun havde fået udløsning lå vi og talte om det og aftalte, at jeg gerne måtte blive smurt ind i sperm, men ingen sperm i munden eller røven og jeg skal altid køre direkte hjem og fortælle hvad der er sket og vise. Vi havde snakket en del på skype og skrevet mail, men det havde primært været vedr. I den forbindelse have jeg købt en flybillet til Thailand og skulle på egne ben krydse landet fra nord til syd. Der var en del mænd inde i salen, men jeg gik straks hen til kabinerne med hul i væggen og tog det yderste tøj. Jeg havde via diverse forum på nettet allieret mig med en thailandsk guide, som ville følge mig de første 14 dage, lære mig kulturen, vise mig rundt og lære mig det thailandske folk at kende. Jeg havde et fast greb om hendes faste lille røv og løftede hende op til mig, trak hendes natkjole ned så jeg kunne sutte og slikke hendes perfekte bryster. Det tændte hende tydeligt at jeg kyssede hende alligevel og hun tog hårdt fat om min tilsavlede våde pik og klemte dem hårdt.

Ladyboy aalborg sexlegetøj - Guiden fra Thailand

Åhhh, din luder, det er skønt, slik mig og fortæl, hvad de gør ved dig. Smed sig ned på sengen og spredte sine ben. Jeg havde dog set et billede af hende forinden og syntes hun så sød ud, men slet ikke som i virkeligheden. Den store overraskelse kom frem, en lysebrun helt fin glatbarberet tøsepik kom frem. Snart stod jeg der i hele mit dameundertøj og hun stod bare og så på mig. De næste mange dage rejste vi rundt, hyggedes os meget sammen og talte til langt ud på natten. Hun gik rundt om mig og så på mig, mens hun kladte mig alt muligt svinsk. Og så fik jeg en regulær røvfuld med livrem og bagefter den tynde blomsterpind. Hvad fande laver du, bliver du spermet til at andre mænd, din skide luder, skreg hun. Jeg var på det tidspunkt 25 år og var på gennemrejse i Thailand. ladyboy aalborg sexlegetøj