dejlige fissesaft." svarede jeg ham, med fire fingre oppe i min kusse. Han kunne ikke se det mindste, men fulgte villigt med da jeg førte ham rundt i huset, ned i kælderen, og ind i mit totur kammer hvor min slave tøs ventede utålmodigt på mig. Jeg søger forløsningen hele tiden og kan ikke altid nå at kaste mig på sengen når udløsningen trænger sig. Jeg betragtede hendes tunge patter og så hvordan hendes mørke vorter tegnede sig gennem den tynde t-shirt. Men jeg oplever nu også mine forældre som seksuelle væsner. Drag hun hver eneste dråbe. Jeg bevægede mig langsom hen imod ham.

Lær at sutte pik fisse søges - Vikaren

Vidste at mine trusser allerede var våde og glædede mig snart til at mærke det fedtede og varme slim og smage på det. Jeg gemte mig bag gardinet og blev med at betragte hende. Jeg vidste ikke om det var tis eller hvad det var, men det blev ved med at løbe ned af pikken og havde bredt sig ud over hans hånd. Der var især en flot dreng som hed Mads. Jeg gik over til Lea og satte et par klemmer i hendes strittende brystvorter der sprang frem gennem det tynde materiale. "Giv mig det så in mig til med dit varme pis." Far pegede sin pik i mod mig. Hun tog fat i trussekanten og hev langsomt op i trusserne så de til sidst strammede godt op i hendes fisse og røv.

Videos

"Ind med ve hende spermen, som du gjorde da I skabte mig." Fars pik slaskede ud sin pik ud og af ind af mors fisse indtil han eksploderede i en ny kaskade af sperm både i hendes fisse og i hendes trusser. Så rullede hun ned af håndklædet. Jeg kom i en intens og meget, meget våd orgasme i mit skjul. Så sagde han kærligt. "Værså god t er er til. Pludselig standsede min mors vuggende bevægelser. Pis på din liderlige datter" "Nu kommer det, skat" stønnede mor og kaskade af pis strømmede ud af hende. Han begyndte lidt prøvende med at undersøge mig med tungespidsen, men koncentrerede sig så om mit røv hul, og stak hele tungen så langt op i mig som han kunne. "Luk munden op far" sagde jeg hæst og så lod jeg det. T var ækt og forbudt. Deres datter var pervers det skulle de også være i min fantasi. Det tog for alvor fat den dag, jeg første gang så min far lege med sin pik. Jeg mærkede straks mine bløde glatte skamlæber gennem silken. Hun tog en ny håndfuld slim og tis, blottede sine store patter og gned dem ind i sine safter. Det var min tanker, der skabte ordene. Jeg var sikker på at far sad og blev liderlig og smilede ved tanken. Jeg gnubbede min fisse mod ham medens han slikkede løs, og lod sine hænderne føle over alt på mit stramme glatte læder tøj. Ja Mor, lad det sive ud i trusserne så vi kan se hvor liderlig du s os din store liderlige fisse. Der var huller til øjne, mund og skridtet, for jeg forlanger at jeg skal kan komme til alle huller. Hun stivnede og rystede pludselig i hele kroppen. Mads så sig skræmt omkring i det velindrettede spanking rum, og ikke mindst på min dejlige veninde, som hang på væggen lige over for ham i det flotteste sorte gummi tøj. Han skulle bare vide at hans datter allerede var våd langt ned af lårene. Nu skal du få lov til at hvile lidt, sagde jeg til ham. ".nu mangler hun bare spermen, men den kommer." "Se på mor I to liderlige væsner" stønnede hun mens hun atter førte hånden ned mellem lårene.